Nowa zabudowa mieszkaniowo-usługowa rejonu placu Bema i ulicy Drobnera we Wrocławiu jako przyczynek do poszukiwania tożsamości miejsca
Referat z konferencji ``Architektura mieszkaniowa a tożsamość kulturowa regionów''
Leszek Konarzewski
Keywords: Architektura polska; historia; 20 w; Wrocław (woj. dolnośląskie); budownictwo; planowanie przestrzenne