Ostoje z siedliskami torfowiskowymi
Propozycja objęcia ochroną nowych obszarów wodno-błotnych w ramach Konwencji Ramsarskiej. Cz. 1
Jadwiga Sienkiewicz, Marek Kloss, Małgorzata Walczak
Keywords: Torfowisko; ochrona; Polska