Ostoje ze śródlądowymi zbiornikami wodnymi
Propozycja objęcia ochroną nowych obszarów wodno-błotnych w ramach Konwencji Ramsarskiej. Cz. 2
Małgorzata Walczak, Marek Kloss, Jadwiga Sienkiewicz, Wiesław Nowicki, Irena Krukowska-Szopa, Małgorzata Smogorzewska
Keywords: Torfowisko; ochrona; Polska