Ocena stanu zanieczyszczenia osadów dennych rzeki Warty
Ocena czystości rzeki Warty na podstawie danych z monitoringu wód powierzchniowych. Cz. 2
Katarzyna Kipigroch, Szymon Hoffman
Keywords: Osad denny; chemia; Polska; Wody śródlądowe; degradacja; Warta; hydrologia; środowisko