Barka w Poznaniu
Szkoła Animacji Socjalnej Barka
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Poznań (woj. wielkopolskie); budownictwo; Budownictwo użyteczności publicznej; Polska