Centrum Olimpijskie
Centrum Olimpijskie w Warszawie ul. Wybrzeże Gdyńskie 4
Mirosław Jednacz
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budynek Centrum Olimpijskiego; Obiekty i urządzenia sportowe; budownictwo; Polska