Crown Point
Budynek biurowy Crown Point w Warszawie róg ulic Hrubieszowskiej, Prostej i Przyokopowej - siedziba firmy ubezpieczeniowej
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Biurowce; Polska; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Architektura polska; historia