Dom na kopalni
Modernizacja i adaptacja budynku lampiarnii zakładów górniczo-hutniczych w Bytomiu na przestrzeń mieszkalną
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; 1956-1989 r; Budownictwo przemysłowe; zabytki; ochrona i konserwacja; Polska; Bytom (woj. śląskie); budownictwo