Fabryka Trzciny
Centrum artystyczne na Pradze - modenizacja i adaptacja budunku fabrycznego
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; 19-20 w; Budownictwo przemysłowe; zabytki; ochrona i konserwacja; Polska; Warszawa; Praga; budownictwo