Kampus na Morasku
Budynki Wydziału Matematyki i Informatyki Uniwersytetu im. A. Mickiewicza (część biblioteczno-naukowa) - II etap Poznań, Kampus Morasko
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Poznań (woj. wielkopolskie); budynek Wydziału Matematyki i Informatyki UAM; Szkolnictwo wyższe; budownictwo; Polska