Centrum kultury Helix
Centrum kultury Helix przy Uniwersytecie w Dublinie
Grzegorz Stiasny. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura irlandzka; historia; od 1989 r; Dublin (Irlandia) - budownictwo - od 1989 r; Domy kultury; budownictwo; Irlandia; Szkolnictwo wyższe