Nowy szary dom
Budynek apartamentowy z lokalem usługowym w Warszawie ul. Fałata 15
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska