Dom na Grzybowskiej
Budynek mieszkalny z lokalami usługowymi w Warszawie ul. Grzybowska 2
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska