Biuro architektoniczne w Warszawie
Siedziba pracowni JEMS Architekci w Warszawie ul. Gagarina 28a
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Warszawa; budownictwo; Biurowce; Polska; budynek pracowni JEMS Architekci