Centrum Jasna w Warszawie
Budynek biurowo-usługowy Centrum jasna w Warszawie ul. Jasna 14/16
Jerzy S. Majewski. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Biurowce; Polska