Zespół diagnostyki koni
Budynek Zespołu Diagnostyki Koni przy Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie ul. Nowoursynowska 100
Grzegorz Piątek
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Szkolnictwo wyższe; Polska