Dom w Rudzie Śląskiej
Dom z Kapsułą w Rudzie Śląskiej-Halembie
Magdalena Jeleńska
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Budownictwo jednorodzinne; Polska; Ruda Śląska (woj. śląskie); budownictwo