Budynek wielorodzinny we Wrocławiu
Budynek mieszkalny wielorodzinny we Wrocławiu ul. Niemczańska róg ul. Wandy Rutkiewicz
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Wrocław (woj. dolnośląskie); budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska