Osiedle w Józefosławiu
Osiedle domów wielorodzinnych Kwitnącej Wiśni Józefosławiu k. Warszawy ul. Geodetów
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Józefosław (woj. mazowieckie); budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska