Apartamentowiec Morskie Oko
Budynek apartamentowy Morskie Oko w Warszawie ul. Boryszewska 1
Jerzy S. Majewski. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska