Osiedle Marina Mokotów
Osiedle mieszkaniowe Marina Mokotów w Warszawie ul. Racławicka 107 - plan zagospodarowania całosci zespołu, parki, zbiorniki i przestrzenie publiczne
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska; Mokotów; planowanie przestrzenne