Komenda policji
Budynek Komendy Mejskiej Policji w Sopocie ul. Armii Krajowej
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Sopot (woj. pomorskie); budownictwo; Budownictwo użyteczności publicznej; Polska; budynek Komendy Miejskiej Policji