Sąd rejonowy w Warszawie
Siedziba sądów rejonowych dla Warszawy Pragi-Północ i Pragi-Południe - przebudowa istniejącego budynku w Warszawie na ul. Owsianej 2/4
Krzysztof Mycielski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; Praga; budownictwo; Budownictwo użyteczności publicznej; Polska; Sądownictwo