Centrum handlowe we Wrocławiu
Centrum handlowo-rekreacyjne Ferio we Wrocławiu ul. Świeradowska 51/57
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Wrocław (woj. dolnośląskie); budownictwo; Budownictwo handlowo-usługowe; Polska