Rezydencja wiejska w Miszewku
Dom jednorodzinny - rezydencja wiejska w Miszewku koło Gdańska, gmina Żukowow
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Miszewko (woj. pomorskie); budownictwo; Budownictwo jednorodzinne; Polska; Kaszuby