Obłe i kolorowe: sklep z butami w Katowicach, salon manikiuru w Warszawie, klub SQ w Poznaniu, kluby Pixel i On-Off w Warszawie
Klub On-Off w Warszawie ul. Żurawia 22 ; Sklep z butami COOL-T w Katowicach w centrum handlowym Silesia ul. Chorzowska 107 ; Salon manikiuru NAILCLUB w Warszawie w centrum handlowym Arkadia al. Jana Pawła II 82 ; Klub SQ w Poznaniu w Starym Browarze ul. Pólwiejska 42 ; Klub Pixel w Warszawie ul. Chmielna 35
Grzegorz Piątek, Dorota Kudła, Olga Lustych, Joanna i Wojciech Małeccy, Marcin Zatoński, Marcin Sucharski, Łukasz Sterzyński,