Dialog w klasztorze: kaplica i krużganki w kościele dominikanów na Służewiu w Warszawie
Kaplica Matki Bożej Różańcowej i krużganki w kościele p.w. św. Dominika w Warszawie ul. Dominikańska 2
Hubert Trammer ; zdj. Juliusz Sokołowski