Kwestia skali: cafe bar Soho, biuro przedszkola Warsaw Montessori School, Atelier fryzjerskie, Swatch - sklep z zegarkami, salon jubilerski Kruk Fashion
Cafe bar Soho w Warszawie ul. Marszałkowska ; Biuro przedszkola Casa dei Bambini Warsaw Montessori School w Warszawie ul. Badowska ; Atelier fryzjerskie w Warszawie ul. Nowogrodzka ; Swatch - sklep z zegarkami w Warszawie ul. Nowy Świat ; Salon jubilerski Kruk Fashion Warszawa w Hotelu Sheraton ul. Bolesława Prusa
Aleksandra Stępnikowska ; zdj. Jan Smaga