Park kulturowy jako forma obszarowej ochrony zabytków
Materiały z konferencji "Parki kulturowe - ochrona tożsamości krajobrazu" zorg. w dniu 17 kwietnia 2007 r. w Lublinie
Zbigniew Myczkowski
Keywords: Krajobraz; ochrona; Parki rozrywki i rekreacji