Gra w klasy : czyli dworzec dla każdego
Wnętrza XIX-wiecznego dworca kolejowego we Lwowie
Marcin Jasionowicz
Keywords: Lwów (Ukraina); budynek Dworca Kolejowego; Wnętrza architektoniczne; historia; Polska; 19 w