Przyroda i miasto (Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2006)
T. 8
pod red. Jana Rylkego
Keywords: Białowieża (woj. podlaskie); Park Pałacowy Białowieskiego Parku Narodowego; rewitalizacja