Mity i utopie rewitalizacji
Referat z konferencji ``Rewitalizacja substancji mieszkaniowej, społecznej i gospodarczej - kreowanie projektów społecznych, kulturalnych i turystycznych w zdegradowanych obszarach miejskich i poprzemysłowych'', zorg. w dn. 10-11 września 2004 r. w Warszawie
Daniel Załuski
Keywords: Budownictwo przemysłowe; remont; Ekorozwój; a urbanistyka; Miasta; socjologia; Urbanistyka