Szkoła Języka Japońskiego w Krakowie
Szkoła Języka Japońskiego przy Centrum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha
Michał Wiśniewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Kraków (woj. małopolskie); budownictwo; Budownictwo użyteczności publicznej; Polska