Wydział Teologiczny w Katowicach
Budynek Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Śląskiego
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Szkolnictwo wyższe; budownictwo; Polska; Katowice (woj. śląskie); budynek Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Śląskiego