Zespół szkół we Wrocławiu
Zespół szkoł Fundacji Edukacji Międzynarodowej
Łukasz Wojciechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Wrocław (woj. dolnośląskie); budownictwo; Szkolnictwo; Polska; Budownictwo użyteczności publicznej