Wydział Finansów w Krakowie
Pawilon naukowo-dydaktyczny Wydziału Finansów Akademii Ekonomicznej
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Szkolnictwo wyższe; budownictwo; Polska; Kraków (woj. małopolskie); budynek Wydziału Finansów Akademii Ekonomicznej