Gimnazjum w Siechnicach
Hala sportowa oraz adaptacja dawnego budynku administracyjnego na gminne gimnazjum w Siechnicach
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Siechnice (woj. dolnośląskie); budownictwo; Szkolnictwo; Polska