Autorobot w Gliwicach
Pawilon biurowy firmy Autorobot-Strefa w Gliwicach ul. Wyczółkowskiego 29
Grzegorz Stiasny
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; Polska; od 1989 r; Gliwice (woj. śląskie); budownictwo; Biurowce; Architektura polska; historia