Enea w Poznaniu
Budynek biurowo-techniczny w Poznaniu ul. Strzeszyńska 58
Hubert Trammer
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; Polska; od 2001 r; Poznań (woj. wielkopolskie); budownictwo; Architektura polska; historia; Biurowce