Dom w Krakowie
Dom z trzema apartamentami w Krakowie ul. Kasztanowa
Agnieszka Szult
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Kraków (woj. małopolskie); budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska