Szkoła nauk humanistycznych
Budynek Wyższej Szkoły Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu ul. gen. T. Kutrzeby 10
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Poznań (woj. wielkopolskie); budynek Wyższej Szkoły Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa; Szkolnictwo wyższe; budownictwo; Polska