Ośrodek rehabilitacji
Ośrodek Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej w Opolu ul. Mielęckiego
Antoni Domicz
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Opole (woj. opolskie); budownictwo; Budownictwo użyteczności publicznej; Polska