Articom Center
Budynek biurowy Articom Center w Warszawie al. Szucha 21
Jerzy S. Majewski. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Biurowce; Polska; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Architektura polska; historia