Centrum Gazownictwa
Centrum Operacyjno-Techniczne Polskiego Górnictwa Naftowego i Gazownictwa S.A. w Warszawie ul. Kasprzaka 25
Jerzy S. Majewski. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Biurowce; Polska; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Architektura polska; historia