Szkoła w Lesznie
Szkoła podstawowa i gimnazjum nr 13 w Lesznie Osiedle Zamenhoffa
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Leszno (woj. wielkopolskie); budownictwo; Szkolnictwo; Polska