Dworzec autobusowy
Dworzec autobusowy komunikacji miejskiej w Rybniku ul. Budowlanych 6
Dariusz Śmiechowski. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Rybnik (woj. śląskie); budownictwo; Dworce autobusowe; Polska