Dom w Katowicach
Dom jednorodzinny z ziemi śląskiej w Katowicach
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Katowice (woj. śląskie); budownictwo; Budownictwo jednorodzinne; Polska