Dom w Nowych Bielicach
Dom jednorodzinny w Nowych Bielicach k. Koszalina
Jan Strumiłło
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Nowe Bielice (woj. zachodniopomorskie); budownictwo; Budownictwo jednorodzinne; Polska