Hala sportowa
Hala widowiskowo-sportowa w Grodzisku Wlkp. ul. Żwirki i Wigury
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Grodzisk Wielkopolski (woj. wielkopolskie); budownictwo; Obiekty i urządzenia sportowe; Polska; Hale sportowe