Budynek socjalny
Budynek socjalny wielorodzinny w Pszczynie ul. Hallera
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Pszczyna (woj. śląskie); budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe socjalne; Polska